Ter ere van het 25 jarig bestaan van onze vereniging heeft afgelopen zaterdag 25 november het jubileumfeest plaatsgevonden in het Archeon in Aphen aan den Rijn.

Na het welkomstwoord van onze voorzitter Peter van Daalen werden de bezoekers door Nico Willemsen van Cumela Nederland meegenomen in de geschiedenis en het ontstaan van onze vereniging.

Om de sfeer erin te brengen volgde er na het officiële gedeelte een spetterende opening door ‘De vuilnismannen’ een muzikaal gezelschap van drie heren die trommelen op rommel. Het was een leuke en interactieve sessie, waarbij alle bezoekers een muzikale bijdrage hebben geleverd.

De fantastische band ‘Casual company’ waar onder andere ons oud bestuurslid Willem van Leeuwen in speelt, heeft een verdere muzikale invulling aan de avond gegeven.

Het was een zeer geslaagde avond met bijna 90 bezoekers.

Het bestuur van GVZHN wil graag Nico en Sylvana van Cumela Nederland, de band Casual company en de Vuilnismannen bedanken voor het bijdrage aan deze mooie avond. En uiteraard al onze leden die deze feestavond bezocht hebben !

Op naar het 30 jarig jubileum.

 

 

 

 

 

 

 

Nog geen lid van onze vereniging ? kijk eens op onze website en meld je aan.