Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Deze avond zijn wij te gast bij J. van Dorp & Zn. Uit Zevenhuizen

 

J. van Dorp & Zn. is specialist in loonwerk en kraanverhuur en vertellen u tijdens deze avond graag wat meer over hun organisatie en expertises.

Naast een presentatie van en een rondleiding door dit gastbedrijf, staat het onderwerp ‘Circulair aanbesteden’ op de agenda voor deze avond.

 

De circulaire economie is een economisch systeem dat bedoeld is om herbruikbaarheid van producten en grondstoffen te maximaliseren.

Ook binnen de Groen, grond en infra sectoren wordt dit een steeds belangrijker element tijdens aanbestedingen.

 

Los van het feit dat dit vraagt om een andere manier van inschrijven en aanbesteden van werken, biedt dit voor u als ondernemer ook nieuwe kansen.

 

Ook deze studieavond belooft een interessante avond te worden en geeft bezoekers duidelijke handvatten voor het benutten van kansen inzake circulariteit en circulair aanbesteden.

 

Leden van de GVZHN zullen binnenkort via Cumela Nederland een uitnodiging ontvangen voor deze studieavond met een link om zich hiervoor aan te melden.

 

Bent u (nog) geen lid van de GVZHN maar zou u toch graag bij deze avond aanwezig zijn, kunt u zich aanmelden via het contactformulier op deze website.

Het bezoeken van de studieavond is gratis.

Alle Activiteiten